Loading...

Pharma

In de farmaceutische industrie staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop bij Optimum Group™ Kolibri Labels. Er mag geen twijfel over bestaan of de informatie op de medicijndozen correct is. De productie vindt plaats onder bijzondere omstandigheden. Wij bieden u flexibele en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en etiketten waarmee u aan alle wettelijke richtlijnen kunt voldoen.

Adviseer mij Pharma
Pharma, Optimum Group™ Kolibri Labels, Zelfklevende etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Pharma

Optimum Group™ Kolibri Labels voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen voor zelfklevende etiketten voor de farmaceutische industrie. De etiketten bevatten alle noodzakelijke productkenmerken, actieve ingrediënten en een goed zichtbare barcode. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om het etiket gedeeltelijk te verwijderen en over te dragen naar het patiëntendossier. Een correcte nummering is voor ons vanzelfsprekend en we kunnen naar wens elk etiket nummeren. Onze etiketten bieden bovendien voldoende ruimte voor alle belangrijke informatie, zoals bijvoorbeeld bij bookletlabels of meerlaagse etiketten. Vertrouw op onze expertise en hoge kwaliteitsnormen en vertrouw op de zelfklevende etiketten van Optimum Group™ Kolibri Labels.

neem contact met ons op

In de farmaceutische industrie zijn hoogwaardige verpakkingen niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Het verminderen van restafval en het gebruik van gerecycleerde materialen wordt steeds belangrijker. Optimum Group™ Kolibri Labels zet hier de norm en biedt milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en etiketten.

Als expert in etiketten in de farmaceutische industrie weten we hoe belangrijk flexibiliteit is. We produceren op korte termijn een nieuw type etiket voor een bepaald medicijn en controleren de constructie en het materiaal van het etiket. Zo zorgen we ervoor dat het perfect op de verpakking past.

vraag naar de mogelijkheden

Klaar voor de perfecte verpakkingsoplossing?

Laten we samen de perfecte verpakkingsoplossing voor uw product vinden en profiteren van onze jarenlange ervaring in de drukkerijsector. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Offerte aanvragen Klaar voor de perfecte verpakkingsoplossing?