Loading...

Segmenten

Maak uw producten onmiskenbaar en onderscheid u van de concurrentie! Wij bieden sectoroverschrijdende oplossingen op maat die aan uw behoeften voldoen.

Segmenten, Optimum Group™ Kolibri Labels, Zelfklevende etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Val op met uw product

vind Optimum Group™ Kolibri Labels in talrijke segmenten

Optimaliseer uw verpakkings- en etiketteringsprocessen met de milieubewuste oplossingen van Optimum Group™ Kolibri Labels! Kies voor gerecycled materiaal en milieuvriendelijke inkt voor een duurzamere toekomst. Onze etiketten maken uw producten niet alleen in het schap, maar ook in het milieu tot een blikvanger.

Meest bekeken producten

Bedrukte Etiketten

Bedrukte Etiketten

De allrounder onder de zelfklevende etiketten die in elk formaat, vorm of afwerking de aandacht direct op uw product vestigt.

lees meer
Blanco etiketten

Blanco etiketten

Etiketten op een later tijdstip bedrukken met barcodes of opvallende reclameteksten? Blanco etiketten creëren ruimte voor creativiteit en geven maximale flexibiliteit.

lees meer
Etiketten van gerecycled materiaal

Etiketten van gerecycled materiaal

Met onze duurzame etiketten kiest u voor een innovatieve en milieuvriendelijke oplossing zonder concessies te doen aan de kwaliteit van uw product.

lees meer

Oplossingen voor iedere branche

Duurzaam drukken en groene materialen

Ontvang meer etiketten per rol, zonder dragermateriaal en doe iets goeds voor het milieu! We gebruiken milieuvriendelijke inkt en dunnere basismaterialen voor onze duurzame etiketten.

lees meer

De druktechnieken van Optimum Group™

Optimum Group™ Kolibri Labels biedt u de perfecte printtechnologie voor uw behoeften. Met individuele oplossingen stemmen we onze technologieën exact af op uw behoeften.

lees meer

Leveringszekerheid start met beschikbaarheid

Als partner voor etiketten en verpakkingsmateriaal begrijpen we dat elk detail belangrijk is in uw productieproces. Wij zorgen ervoor dat dit aspect perfect is afgestemd op uw producten of diensten.

lees meer

Optimum Group™ zet zich optimaal in

We begrijpen dat elk marktsegment unieke uitdagingen heeft. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om individuele oplossingen te vinden.

lees meer

Klaar voor de perfecte verpakkingsoplossing?

Laten we samen de perfecte verpakkingsoplossing voor uw product vinden en profiteren van onze jarenlange ervaring in de drukkerijsector. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Offerte aanvragen Klaar voor de perfecte verpakkingsoplossing?