Loading...

Greenliner

Bij Optimum Group™ Kolibri Labels vindt u duurzame printoplossingen die passen bij uw branche. Wij begrijpen dat steeds meer klanten waarde hechten aan herbruikbare verpakkingen en bieden daarom geavanceerde oplossingen. Onze etiketten kunnen moeiteloos worden afgewassen en maken het gemakkelijk om glazen containers te hergebruiken. Daarnaast zetten we ons actief in voor materiaalbesparing. Werk samen met ons aan een duurzame toekomst.

Greenliner, Optimum Group™ Kolibri Labels, Zelfklevende etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Duurzaam drukken en groene materialen

Verminder uw materiaal- en arbeidskosten met onze duurzame etiketten. Met dunne basismaterialen en resource-bewuste inkt maken we niet alleen meer labels per rol mogelijk, maar ook een aanzienlijke vermindering van afval. Bij Optimum Group™ Kolibri Labels staan wij voor duurzaamheid in elke branche en ondersteunen u daar graag bij. Kies nu voor onze milieuvriendelijke oplossingen en profiteer van een hogere efficiëntie bij het afdrukken.

Maak een groene omslag

met onze liner recycle programma

Bij Optimum Group™ Kolibri Labels zetten we ons in voor duurzaam ondernemen. Met onze innovatieve producten dragen wij actief bij aan de opbouw van een milieubewuste toekomst. Ontdek ons brede assortiment geavanceerde verpakkings- en etikettenoplossingen en kies de optimale producten voor uw MVO-strategie uit ons Optimum Green™-portfolio. Samen kunnen we een duurzame toekomst creëren en daarbij bewust en verantwoordelijk handelen.l.

onze producten

Greenliner palletbox

Makkelijk op te zetten

Wij nodigen u uit om onze ideeën en mogelijkheden te ontdekken en inspiratie op te doen. Optimum Group™ Kolibri Labels houdt rekening met het milieu, de economie en de maatschappij om een duurzame en positieve impact op ons milieu te hebben. Maak deel uit van onze visie en werk samen met ons aan een betere toekomst.

werk met ons samen

Werk met ons samen

aan een duurzame planeet

Duurzaamheid staat bij Optimum Group™ Kolibri Labels hoog in het vaandel. Ons jarenlange MVO-beleid en onze innovatieve producten dragen bij aan een duurzamere wereld. We tonen onze sociale betrokkenheid op lokaal, regionaal en nationaal niveau en helpen liefdadigheidsinstellingen in het veld, zoals hardlopen voor Duchenne-spierdystrofiepatiënten te ondersteunen. Op nationaal niveau nemen we deel aan Club Groeneveld om samen met andere leidinggevenden te werken aan een duurzamere toekomst. Samen kunnen we nog meer bereiken en een betere toekomst creëren.