Loading...

Dranken

Vertrouw op de marktleider in flexibele verpakkingsoplossingen en onderscheid u van de massa. Onze functionele en esthetisch aantrekkelijke etiketten geven uw frisdrank, wijn of bier de perfecte finishing touch.

Adviseer mij Dranken
Dranken, Optimum Group™ Kolibri Labels, Zelfklevende etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Dranken

Het geheim van succesvolle marketing ligt in de verpakking en etiketten. Optimum Group™ Kolibri Labels beheerst dit perfect en adviseert u graag over innovatieve oplossingen om u te onderscheiden van de concurrentie. Met een gepersonaliseerd etiket wordt uw product onmiskenbaar - of wat dacht u van een volledig afwasbaar etiket? Wij garanderen een snelle levering en een hoog serviceniveau door verschillende productielocaties.

Zet een stap naar duurzaamheid met de milieuvriendelijke producten van Optimum Group™ Kolibri Labels! Steeds meer klanten hechten waarde aan milieuvriendelijke verpakkingen en een lage ecologische voetafdruk. Kies daarom voor afwasbare etiketten of biopapier en laat zien dat het milieu net zo belangrijk voor u is als de kwaliteit van uw producten.

Met Optimum Group™ Kolibri Labels transporteert en bewaart u uw drankflessen in stijl en veiligheid! Onze hoogwaardige etiketten en verpakkingen zijn perfect afgestemd op materialen zoals plaatwerk, glas of karton en op elke vorm. Onze experts bieden voor elke behoefte de passende oplossing - vertrouw op onze jarenlange ervaring voor een succesvolle presentatie van uw producten.

Klaar voor de perfecte verpakkingsoplossing?

Laten we samen de perfecte verpakkingsoplossing voor uw product vinden en profiteren van onze jarenlange ervaring in de drukkerijsector. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Offerte aanvragen Klaar voor de perfecte verpakkingsoplossing?