Loading...

Retail & E-commerce

Maak van uw producten een ster op de markt met flexibele en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen van Optimum Group™ Kolibri Labels. Wij werken samen met u aan creatieve en duurzame oplossingen voor etiketten en verpakkingen die een vlotte afhandeling mogelijk maken. Vertrouw op ons als experts in verpakkingsoplossingen op maat en vertrouw op duurzaamheid en de hoogste kwaliteit.

Neem contact op Retail & E-commerce
Retail & E-commerce, Optimum Group™ Kolibri Labels, Zelfklevende etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Retail & E-commerce

Elke dag verlaten talloze goederen uw magazijnen en hebben ze passende etiketten nodig voor een ongecompliceerde verzending. Optimum Group™ Kolibri Labels maakt gebruik van de beste printtechnologieën om aan uw behoeften te voldoen. Met onze flexo-, folie-, thermotransfer- en digitale druk krijgt u een optimale prijs-kwaliteitverhouding. We passen ons aan uw behoeften aan en bieden zelfs perforaties aan, zodat u afzonderlijke etikettendelen kunt afscheuren.

meer over onze druktechnieken

Het is moeilijk om precies te voorspellen hoeveel klanten een bepaald product zullen kopen. Met Optimum Group™ Kolibri Labels heeft u echter de perfecte partner aan uw zijde om aan uw behoeften te voldoen. Wij bieden u een uitstekende service vanuit verschillende productielocaties om moeiteloos te voldoen aan onze voorraadafspraken en flexibel te kunnen inspelen op veranderingen. Laten we samen uw bedrijfsdoelen bereiken!

lees meer over onze leveringszekerheid

Consumenten hechten tegenwoordig veel waarde aan de bescherming van ons milieu. U wilt snel en ongecompliceerd bestellen en toch uw ecologische voetafdruk minimaliseren. Optimum Group™ Kolibri Labels biedt u daarom milieuvriendelijke verpakkingsopties die aan deze behoefte voldoen. Onze etiketten zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar. En door het gebruik van dragerloze of dunne RAF NXT-etiketten krijgt u meer etiketten per rol en dus minder afval. Kies onze duurzame verpakkingsoplossingen om aan de ecologische eisen van uw klanten te voldoen.

Optimum Group™ Kolibri Labels is een bedrijf met een sterke groei en innovatief denken en handelen. We hebben een grote productiecapaciteit om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van de markt. Onze verpakkingsoplossingen en etiketten zijn niet alleen duurzaam, maar ook aantrekkelijk en innovatief vormgegeven. We kijken altijd naar de toekomst en zijn toonaangevend in ontwikkeling en vooruitgang. Wij voldoen optimaal aan de eisen van retail en e-commerce.

meer over verduurzaming

Klaar voor de perfecte verpakkingsoplossing?

Laten we samen de perfecte verpakkingsoplossing voor uw product vinden en profiteren van onze jarenlange ervaring in de drukkerijsector. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Offerte aanvragen Klaar voor de perfecte verpakkingsoplossing?