Loading...

Flora

Om het flora segment te beschermen tegen weer en wind, zijn steekkaarten, labels en verpakkingen essentieel. Optimum Group™ Kolibri Labels zorgt ervoor dankzij slimme innovaties en diverse druktechnieken. Betrek de klant met creatieve expressies op het label. Kies voor milieuvriendelijke etiketten, zoals composteerbare labels, en draag bij aan een groenere wereld. Daarnaast verzorgen we de juiste plantenpaspoorten.

Bel met ons Flora
bloemenindustrie

Oplossingen voor Flora

Dankzij efficiënte productielijnen kunnen we een snelle levertijd realiseren. Dit is ook van groot belang voor houdbare producten zoals bloemen en planten. We hebben de grootste productiecapaciteit in de Benelux en zijn altijd in de buurt. De continuïteit van uw productieproces wordt nauwlettend in de gaten gehouden.

onze vestigingen

In de flora-industrie is het plantenpaspoort al enige tijd een verplichting. Het zorgt ervoor dat planten eenvoudig herkenbaar en traceerbaar zijn. Optimum Group™ Kolibri Labels is op de hoogte van deze ontwikkeling en kan u adviseren over welk label het beste bij uw flora-producten past.

Draag extra zorg voor de planeet door gebruik te maken van onze duurzame verpakkingen. We bieden onder andere Linerless en 'dunnere' RAF NXT-etiketten aan waarmee u restafval kunt verminderen. Ook hebben we andere biologische opties, zoals gerecyclede, composteerbare of afwasbare labels. Laat met het FSC-label aan consumenten zien dat u op een duurzame manier werkt. Dit label waarborgt het gebruik van hernieuwbare grondstoffen en het behoud van bossen: we planten weer aan wat we gebruiken. Er zijn drie mogelijke FSC-labels voor gebruik buiten het product: het papierproduct (etiket) is een mix van verantwoorde bronnen, het is gemaakt van gerecyclede materialen, of het is voor 100% afkomstig van hout uit gecertificeerde bossen. Met dit keurmerk weet iedereen dat uw organisatie bijdraagt aan een duurzame wereld.

We zijn niet alleen gespecialiseerd in het produceren van etiketten en verpakkingen voor de bloemensector, maar we zijn ook uw partner als het gaat om ontwerpen. Overleg met ons team over duurzame marketing en creatieve ontwerpen. Betrek ons bij het proces.

spar met ons

Klaar voor de perfecte verpakkingsoplossing?

Laten we samen de perfecte verpakkingsoplossing voor uw product vinden en profiteren van onze jarenlange ervaring in de drukkerijsector. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Offerte aanvragen Klaar voor de perfecte verpakkingsoplossing?