Loading...

Verduurzaming

Bij Optimum Group™ Kolibri Labels hechten we veel waarde aan duurzaamheid bij het printen. We weten dat sommige labels moeilijk te verwijderen zijn van glazen verpakkingen als ze hergebruikt moeten worden. Daarom kiezen we voor milieuvriendelijke materialen voor elke behoefte. Of het nu gaat om materiaalreductie of afwasbare etiketten, onze duurzame bedrukking is de perfecte keuze voor elk bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Verduurzaming, Optimum Group™ Kolibri Labels, Zelfklevende etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Duurzaam drukken en groene materialen

Bereik meer met minder met onze duurzame etiketten. We bieden meer afdrukmogelijkheden en hebben minder rollen nodig, terwijl we met milieuvriendelijke inkten en dunne basismaterialen een duurzaamheidswaarborg neerzetten. Wissel naar ons en profiteer van meer etiketten per rol, minder rolwissels en verminder afval met 25%. Optimum Group™ Kolibri Labels is uw betrouwbare partner voor een duurzame toekomst in elke branche.

Naast de behoefte aan duurzaamheid staan ook uw specifieke klantwensen centraal in ons handelen. Wij werken als uw partner aan op maat gemaakte verpakkingsoplossingen die exact op uw wensen zijn afgestemd. Zo bieden wij u bijvoorbeeld etiketten met afwasbare lijm aan om recycling en hergebruik te vergemakkelijken. We analyseren en testen elk detail om de beste oplossing voor u te vinden.

brainstorm met ons

Gaat duurzaamheid u aan het hart? Ons ook! Al jaren werken we aan het ontwikkelen van innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen om ons milieu te beschermen. Vertrouw op onze ervaring en knowhow en wees met ons een stap voor.

Dankzij onze milieuvriendelijke etiketten en verpakkingsoplossingen kunt u ruimte besparen en tegelijkertijd afval, opslagruimte en transportkosten verminderen. Kies ons als betrouwbare partner voor een leefbare toekomst.

meer over onze supplytechniek

Duurzaamheid is voor ons een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Ons MVO-beleid weerspiegelt deze waarden in al onze bedrijfsactiviteiten. Ons Greenliner-programma biedt u een milieuvriendelijke manier om het dragermateriaal van de door ons geleverde etiketten te recyclen. Samen met u leveren we zo een belangrijke bijdrage aan de bescherming van onze planeet en een duurzame toekomst.

contact ons voor deelname

Maak een groene omslag

met onze Optimum Green producten

Ervaar met onze producten een milieubewuste oplossing voor uw bedrijf. Ons Optimum Green™-portfolio biedt een breed scala aan duurzame verpakkingen en etiketten die voortdurend worden uitgebreid. Geef een signaal af voor het milieu met onze milieuvriendelijke oplossingen.

onze producten

Van roepende in de woestijn

naar innovatieleider

Laat u inspireren door onze ideeën en mogelijkheden en sla nieuwe wegen in. Bij al onze beslissingen houden we rekening met milieu, economie en sociale aspecten en zetten we een nieuwe standaard voor meer duurzaamheid.

werk met ons samen

Focus op planet,

people en profit

Optimum Group™ Kolibri Labels zet zich al vele jaren in voor een duurzaam MVO-beleid en de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten. Samen met u zetten we ons in voor duurzaamheid en tonen we onze betrokkenheid bij de samenleving op lokaal, regionaal en nationaal niveau. We ondersteunen goede doelen, zoals een liefdadigheidsloop voor Duchenne spierdystrofie, en werken nauw samen met Staatsbosbeheer en Club Groeneveld.

Klaar voor de perfecte verpakkingsoplossing?

Laten we samen de perfecte verpakkingsoplossing voor uw product vinden en profiteren van onze jarenlange ervaring in de drukkerijsector. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Offerte aanvragen Klaar voor de perfecte verpakkingsoplossing?