Loading...

Druktechniek

Kwaliteit staat voorop bij Optimum Group™ Kolibri Labels. Daarom vindt u bij ons druktechnieken voor elke behoefte en elk oppervlak. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden en blijven zo altijd bij de tijd.

Druktechniek, Optimum Group™ Kolibri Labels, Zelfklevende etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

De druktechnieken van Optimum Group™ Kolibri Labels

Met Optimum Group™ Kolibri Labels vindt u de ideale partner voor uw printbehoeften. Of het nu gaat om de voedingsindustrie, de detailhandel of de farmaceutische industrie – wij bieden u op maat gemaakte printtechnologie voor elk oppervlak en elk product. Daarbij letten we ook op het milieu en helpen we u om uw boodschap duidelijk en effectief over te brengen. Laat ons samen de perfecte oplossing voor u vinden en overtuig u van onze kwaliteit.

Optimum Group™ Kolibri Labels is uw partner voor op maat gemaakte printoplossingen. Wij bieden een breed scala aan druktechnieken, zoals flexodruk, foliedruk, thermisch transferdruk, offsetdruk, zeefdruk, boekdruk en digitaal drukken. Elke techniek biedt uitstekende kwaliteit en veelzijdige mogelijkheden. We maken ook gebruik van milieuvriendelijke afdrukopties, zoals bedrukte folies gemaakt van biologisch afbreekbare materialen. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste druktechniek en passen zich flexibel aan uw eisen aan.

Geef uw etiketten net dat beetje extra! Onze afwerkingsmogelijkheden tijdens of na het bedrukken maken het mogelijk. Of het nu gaat om extra glans voor de beauty-industrie, een laminaatlaag ter bescherming tegen omgevingsinvloeden of perforaties voor eenvoudig afscheuren – wij vervullen uw wensen. Ontdek nu onze mogelijkheden voor een extravagante look dankzij koude of hete folie.

onze oplossingen

Optimum Group™ Kolibri Labels staat voor innovatie, milieubescherming en duurzaamheid. We vertrouwen op milieuvriendelijke processen en duurzame materialen om onze klanten een hoogwaardige afdrukoplossing te bieden. Onze deuren staan altijd open voor nieuwe ideeën en we nodigen u van harte uit om ons te begeleiden bij het zoeken naar innovatieve oplossingen.

bel met onze experts

Klaar voor de perfecte verpakkingsoplossing?

Laten we samen de perfecte verpakkingsoplossing voor uw product vinden en profiteren van onze jarenlange ervaring in de drukkerijsector. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Offerte aanvragen Klaar voor de perfecte verpakkingsoplossing?