Loading...

Cosmetics

Voor Optimum Group™ Kolibri Labels is het vanzelfsprekend dat verpakking en etikettering een belangrijke rol spelen in de cosmeticabranche. Onze kracht ligt in het feit dat we niet alleen innovatief, maar ook duurzaam te werk gaan bij veranderingen. Wij kennen de eisen van de branche en implementeren deze met succes. Kies voor ons als uw partner voor op maat gemaakte en toekomstgerichte verpakkingsoplossingen.

Vraag om advies Cosmetics
Cosmetics, Optimum Group™ Kolibri Labels, Zelfklevende etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Cosmetics

Etiketten zijn onmisbaar in de cosmetische industrie voor het positieve imago van een merk. Een hoogwaardig etiket op een verpakking voor poeder of mascara geeft een gevoel van luxe en verfijning. Met onze milieubewuste groene verpakkingen vervult u de wensen van uw klanten. Optimum Group™ Kolibri Labels biedt u een totaalconcept - van innovatieve en duurzame oplossingen tot uitgebreide tests die de geschiktheid van uw verpakking bevestigen.

onze oplossingen

Onze meerlaagse etiketten bieden voldoende ruimte voor veel informatie, ook in meerdere talen en met belangrijke waarschuwingen zoals de houdbaarheidsdatum. Met onze duurzame opties, zoals biologisch papier en milieuvriendelijke inkt, hoeft u niet te kiezen tussen esthetiek en naleving van de wet. Verpak uw producten aantrekkelijk en lever tegelijkertijd een waardevolle bijdrage aan de bescherming van het milieu.

onze meerlaags etiketten

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de cosmetica-industrie en groene make-upproducten worden steeds populairder. Optimum Group™ Kolibri Labels zet hierbij maatstaven op het gebied van ecologische verpakkingen en etikettering. Als experts in duurzame oplossingen adviseren we u graag en helpen we u materialen te besparen en milieuvriendelijke etiketten te gebruiken. Kies voor ons als partner voor milieubewuste en toekomstgerichte verpakkingsoplossingen.

wij adviseren u graag

Klaar voor de perfecte verpakkingsoplossing?

Laten we samen de perfecte verpakkingsoplossing voor uw product vinden en profiteren van onze jarenlange ervaring in de drukkerijsector. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Offerte aanvragen Klaar voor de perfecte verpakkingsoplossing?