Loading...

Food & Feed

Verbeter de beleving van uw merk met onze voedselveilige en duurzame verpakkingsoplossingen. Onze zelfklevende etiketten voldoen aan de BRC-richtlijnen voor de juiste ingrediëntendeclaratie en bieden een duurzame en flexibele verpakking dankzij milieuvriendelijke inkten en biologisch papier. Vertrouw op onze beproefde oplossingen om uw producten te laten opvallen in het schap van de supermarkt.

Food & Feed, Optimum Group™ Kolibri Labels, Zelfklevende etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Food & Feed

Vertrouw op onze meerdere productielocaties en verzeker uzelf van een uitstekend serviceniveau voor uw processen. Snelle levertijden en uitstekend voorraadbeheer zijn voor ons vanzelfsprekend om u altijd kwalitatief hoogwaardige oplossingen te bieden op het gewenste moment.

neem contact met ons op

Duurzaamheid is geen optie meer, maar een noodzaak - vooral op het gebied van milieuvriendelijke verpakkingen. Kies voor onze etiketten en geef uw product een verfijnde uitstraling. Met onze recyclingmogelijkheden voor materialen bieden wij u duurzame verpakkingsoplossingen. Onze duurzame bedrijfsprocessen zijn meerdere malen gecertificeerd - vertrouw op ons!

Klaar voor de perfecte verpakkingsoplossing?

Laten we samen de perfecte verpakkingsoplossing voor uw product vinden en profiteren van onze jarenlange ervaring in de drukkerijsector. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Offerte aanvragen Klaar voor de perfecte verpakkingsoplossing?