Kolibri lanceert geheel vernieuwde website

Vernieuwing en innovatie: we zijn er de laatste tijd een beetje verslaafd aan geraakt. Maar we blijven wel selectief, want we doen dit het liefst daar waar ú er het meest profijt van heeft. Met de nieuwste, meest geavanceerde machines bereiken wij hoogstandjes op het vlak van het drukken van zelfklevende etiketten.  Een beter geoutilleerde labeldrukkerij vindt u niet op Nederlandse bodem.
Met onze drang naar vernieuwing hebben wij onze blik ditmaal gevestigd op het verbeteren van de online communicatie. En zie hier het resultaat: een fonkelnieuwe website die u helpt inzichtelijk te krijgen wat de talloze mogelijkheden van Kolibri voor u kunnen betekenen.

 Heldere blik op onze toekomst

Onze nieuwe website heeft niet alleen visueel een grote metamorfose ondergaan, maar ook inhoudelijk. Zo vindt u onze webshop niet meer terug. Innovatieve ontwikkelingen hebben geleid tot nieuwe inzichten. En een webshop faciliteit past niet meer binnen onze visie. Onze opdrachtgevers verdienen en krijgen maatwerk, ook als het om onze blanco labels gaat.
Daarnaast geven wij u via de nieuwe website graag een blik in de keuken van Kolibri. Met actuele nieuwsberichten houden wij u op de hoogte van de fraaiste oplossingen en de interessantste cases.

 Kunnen we nog wat voor u doen?

Een goede relatie met onze klanten vinden wij goud waard. Ons salesteam denkt nooit in belemmeringen, maar vindt samen met u altijd een renderende oplossing. Daarnaast delen zij graag hun kennis met u en hebben ze ook nog eens een scherp oog voor kostenbesparende efficiëntie. Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of kunnen we iets anders voor u betekenen; neem gerust contact met ze op, ze zitten voor u klaar.

Heeft u nog niet eerder met deze dames en heren kennis gemaakt? U vindt ze op de pagina sales onder contact.