LABELING YOUR BUSINESS
LABELING YOUR BUSINESS

Kolibri Labels: een hoogst veelzijdige etikettendrukker

In ’s-Heerenberg, vlak achter Arnhem, bevindt zich de meest veelzijdige labeldrukker van Nederland: Kolibri Labels. Daar waar andere drukkers zich toeleggen op één of enkele druktechnieken, is het machinepark van Kolibri uitgerust met persen die alle gangbare drukprocessen voor zelfklevende etiketten kunnen toepassen. Onder één dak!

Het succes van Kolibri ligt in het ongehinderd voorop kunnen stellen van uw wens. We hebben namelijk alles in huis. Letterlijk. Van kleine oplages tot grote. En omdat we alle technieken in huis hebben, kunnen onze specialisten altijd eerst kijken naar uw wens. Zonder daar bij voorbaat een bepaalde kant in op te moeten denken. Dat maakt dat we geen compromissen hoeven te doen en daar profiteert uw etiket van: keer op keer. Waar de lat hoog ligt, is de weg naar ’s-Heerenberg kort. Onze gewaardeerde en gerenommeerde  opdrachtgevers weten exact waar het kleinste vogeltje ter wereld het grootste verschil maakt.

Druktechnieken

Onze specialisten helpen u graag verder met uw idee

Nieuws

 Welkom in de wereld van Kolibri Labels

Briljante ideeën verdienen de beste oplossing

Aan het portfolio van Kolibri Labels valt weinig toe te voegen. Werkelijk alle drukprocessen hebben wij volledig onder controle. Een halve eeuw innovatie heeft ons een gevestigde naam opgeleverd in etiketten voor de cosmetica, voedings- en genotmiddelen en chemische industrie.

Het vakmanschap van onze mensen en de veelzijdigheid van ons machinepark maken van uw geniale idee een feestje.

Alle druktechnieken onder één dak

Met alle mogelijke druktechnieken onder letterlijk één dak is Kolibri de meest innovatieve labelproducent in de Nederlandse etikettenindustrie. Met jaarlijks 5 miljoen m2 aan geraffineerd vormgegeven labels op meer dan 100 verschillende zelfklevende materialen weten wij zelfs de meest veeleisende opdrachtgevers te verrassen.