Ben je op zoek naar een uitdagende verkoop buitendienst functie bij een succesvol en uniek bedrijf? Heb je verstand van diverse druktechnieken en ben je commercieel? Reageer dan snel!

Functieomschrijving:

Als Accountmanager bij Kolibri Labels word je het eerste aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten in heel Nederland. Je onderhoudt intensief contact met je klanten, bezoekt hen regelmatig en denkt actief mee hoe ze hun productpresentatie verder kunnen verbeteren door gebruik te maken van de bijzondere etiketten die Kolibri kan leveren. In deze verkoop buitendienst functie speel je een sleutelrol in de verdere commerciële groei van de Kolibri-organisatie in de komende jaren.

Je taken en verantwoordelijkheden op een rij:

 • Periodiek opstellen en uitvoeren van het salesplan, met een mooie en gezonde mix van nieuwe en bestaande klanten;
 • Klantbezoek, opstellen en opvolgen van offertes, bezoek of deelname aan beurzen en congressen;
 • Nauwe afstemming met de binnendienst en met productie omtrent verkopen in relatie tot capaciteit, maar ook omtrent bijzondere klantwensen en klantspecifieke projecten;
 • Verzorgen van de nazorg en relatiebeheer van klanten, en bij onverhoopte klachten ben je eerste aanspreekpunt en probleemeigenaar;
 • Tot slot probeer je waar mogelijk processen en procedures te verbeteren.

Kandidaatprofiel:

De ideale kandidaat voor deze uitdagende en veelzijdige fulltime functie herkent zichzelf in het volgende profiel:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt uitstekende kennis van en ervaring met diverse druktechnieken zoals rotatiedruk, flexodruk, zeefdruk, etc.;
 • Je hebt minimaal 5 aantoonbaar succesvolle verkoopervaring (acquisitie en relatiebeheer) in deze of een vergelijkbare branche;
 • Je beschikt over uitstekende commerciële en contactuele vaardigheden, in de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
 • Je bent enthousiast, flexibel, sociaal, een relatiebouwer, een doorzetter en een aanpakker;
 • Daarnaast ben je ambitieus en gedreven maar ook in staat om af en toe even een stapje terug te doen.

Bedrijfsprofiel:

Kolibri Labels is één van de topdrukkers van etiketten in Nederland. Veel bekende producenten van consumentenartikelen, zoals voeding of cosmetica, zijn klant bij Kolibri. Daardoor staan in vrijwel ieder huis in Nederland, producten met een etiket wat door Kolibri is gedrukt. Kolibri is gespecialiseerd in bijzondere etiketten met unieke eigenschappen.

Deze positionering vraagt om een flexibele en kwaliteitsgerichte organisatie. Die mag je dan ook verwachten bij Kolibri. Met enthousiaste en gedreven medewerkers die een groot kwaliteitsbewustzijn hebben en die allemaal echte vaklieden zijn. Gevolg van deze strategie is een concurrerend en succesvol bedrijf waar nieuwe technologie, menselijkheid en gedegen vakmanschap hand in hand gaan. Een sterk groeiend bedrijf bovendien, waar in 2017 fors geïnvesteerd gaat worden in uitbreiding van het machinepark. Kortom, een bedrijf met een rijke historie en een mooie toekomst!

Arbeidsvoorwaarden:

Kolibri biedt een leuke, vrije rol in een no nonsense omgeving. Een rol waarin je mag bewijzen dat je goed bent en waarbij je samen met je nieuwe collega’s kunt bouwen aan verder succes. Naast een passend salaris maken een pensioenregeling en een auto van de zaak onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Perselectief verzorgt de Werving en Selectie voor deze vacature. Je wordt van harte uitgenodigd om te solliciteren, als je jezelf herkent in het hierboven beschreven profiel. Voor aanvullende informatie omtrent deze functie, de procedure of de werkwijze van Perselectief kun je contact opnemen met Maarten van de Sande, Managing Consultant, per telefoon op 06 – 208 51 567 of per mail op maartenvandesande@perselectief.nl. Uiteraard gaan we zorgvuldig met je gegevens om.