Kolibri Labels

Kolibri Labels, producent van zelfklevende etiketten, is opgericht in 1964. In de loop van de jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot één van de topdrukkers van zelfklevende etiketten in Nederland. Een drukkerij met een team van goed getrainde en uiterst gemotiveerde specialisten en uitgerust met de modernste, computergestuurde prepress- en verwerkingsapparatuur.

1 miljard etiketten, 100 zelfklevende materialen

Wij drukken met behulp van verschillende technieken op jaarbasis meer dan 1 miljard etiketten op meer dan 100 verschillende zelfklevende materialen. Niets wordt aan het toeval overgelaten en wij houden alle fases van het productieproces in eigen, specialistische hand. Wij hebben plezier in ons werk en weten als geen ander waaraan een goed etiket moet voldoen.

Kolibri Labels denkt

dat door de toename van de communicatie via internet en de daarmee gepaard gaande sterk groeiende concurrentie, het belang voor aanbieders om zich te onderscheiden alleen maar zal toenemen.

Kolibri Labels wil

in deze sterk veranderende markt leidend zijn op het gebied van de ontwikkeling van informatiedragers, waarbij wij ons er steeds van bewust zijn dat onze etiketten dienen om merken en/of producten extra concurrerende meerwaarde te geven.

Kolibri Labels doet

dit met doorlopende innovatie van de drukprocessen voor zelfklevende etiketten en de toepassingen daarvan. Elke opdrachtgever is hierbij onze belangrijkste opdrachtgever, waarmee wij in teamverband tot het gewenste eindresultaat komen.