post

Om de veranderlijkheid te duiden zegt men wel eens dat “je nooit twee keer in dezelfde rivier stapt”. Nou is het niet zo dat het een wildwaterbaan is geweest bij Kolibri, maar er is wel degelijk veel gebeurd! Graag brengen we u kort op de hoogte van waar we staan.

Sinds de overname door de Telrol Groep uit Almere eind 2013, is veel zorg besteed aan het consolideren van de kwaliteit en productiemogelijkheden. Als klap op de vuurpijl arriveerde eerder dit jaar zelfs een gloednieuwe offset drukmachine. Samen met andere aanpassingen in het geheel aan mogelijkheden is Kolibri zo divers en kwalitatief als zij wil zijn.

Het is dan ook hoog tijd om onze activiteiten naar buiten weer de aandacht te geven die verdient. En dan hebben we het natuurlijk over onze service en dienstverlening! Dat doen we dagelijks met een enthousiaste club collega’s in een organisatie die is gericht op u. Want hoe belangrijk machines ook zijn, ons échte kapitaal loopt aan het einde van iedere dag zo de deur uit.

Voor u als klant van Kolibri kunt u erop rekenen dat uw contactpersoon dé toegang is tot wat u van ons nodig heeft. Dat wil niet zeggen dat hij of zij alles kan, maar wel dat alle registers binnen handbereik zijn. Hiertoe hebben we de afdeling verkoop zo vormgegeven dat voor u de optimale behandeling altijd kan worden geboden.

Allereerst is daar de Front Office. Deze discipline vormt het hart van onze service en staat dagelijks klaar voor al uw vragen. Zij zijn het die u in eerste lijn te woord zullen staan en uw verzoek de juiste invulling geven of laten geven. Een club alleskunners waar u van op aan kunt!

Ter ondersteuning van deze afdeling hebben we een Back Office geïnstalleerd. Hier zit de ervaring en vraagbaak voor zowel interne als externe klanten. Hier worden complexe en tijdrovende zaken behartigd. Enerzijds om de collega’s van Front Office beschikbaar te houden voor u, anderzijds om de vergaande kennis van het product en de organisatie optimaal te benutten.

Buiten de contactpersonen voor uw dagelijkse behoefte, is ook de Accountmanager beschikbaar om u verder te helpen. Gelegenheden waar men toch beter even voor om tafel gaat, zijn bij uitstek het werkgebied deze verkoop buitendienst. Het moet gek gaan als we deze week niet ergens nog een gaatje vinden om bij u langs te komen voor een kop koffie.

En mocht u -om wat voor reden dan ook- niet uit de voeten kunnen met één van deze specialisten, kunt u zich altijd wenden tot de Teamleider. Zeker ook iemand die de weg weet in de organisatie en altijd bereid om met u mee te denken in het vinden van de beste oplossing.

In deze samenstelling zijn wij er zeker van dat we uw wensen en de mogelijkheden van Kolibri optimaal in lijn kunnen brengen. En samen gezien met de uitgebreide mogelijkheden, maakt dat Kolibri een uitstekende partner voor uw label wensen!