post

Kolibri sluit 2015 goed af!
Het jaar 2015 ligt alweer een maand achter ons. We hopen dat u allemaal heeft kunnen genieten van alles wat de december feestmaand heeft te bieden en dat u goed het nieuwe jaar in bent gekomen. Kolibri Labels mag terugkijken op een succesvol 2015; het tweede volle jaar als onderdeel van de sterke Telrol Groep.

Kolibri de specialist
Inmiddels hebben we duidelijk onze eigen plek in de groep ingenomen en dragen we ons steentje bij aan het succes. Als specialist in de groep voor high-end etiketten worden we steeds vaker gevonden door zusterondernemingen en blijkt dat we telkens met onze kennis en kunde de gezochte waarde weten toe te voegen. Maar niet alleen intern groeit de aandacht, ook vanuit de markt weten klanten Kolibri Labels te vinden en te waarderen voor haar rol als expert in de productie van etiketten waar op een of andere wijze veel van wordt gevraagd.

Kolibri investeert in 2016
Dit sterkt ons in het vertrouwen in de ingeslagen weg. We hebben vorig jaar namelijk veel tijd en middelen geïnvesteerd om Kolibri helemaal bij de tijd te houden van de laatste mogelijkheden en er hier en daar zelfs een paar zelf bedacht. Eén van de meest zichtbare onderdelen hiervan was de ingebruikname van een nieuwe offset drukpers. En daar zal het niet bij blijven. Voor 2016 staan nieuwe investeringen op de agenda om het Kolibri-product op het gekende hoge niveau te houden. Op dit moment oriënteren we ons zelfs op een nieuwe digitale pers, waarmee we ons verzekeren van een plek voorin de kopgroep. Maar ook onze technische werkvoorbereiding zal een upgrade krijgen om de beelddragers te voorzien van een nog hogere kwaliteit.

We hopen dan ook van harte dat u ons met uw etiketwensen blijft uitdagen en dat we het komende jaar weer veel mooie projecten mogen samen. Want of het nu digitaal, hybride of conventioneel gedrukt moet worden ; Kolibri Labels heeft alles in huis.

Samen met u gaan we ook van 2016 weer een mooi jaar van maken!